Folkets missnöje. Regeringen fälld

Natalia Medinas grymma bilder speglar bredden i rörelsen. Nu går vi vidare!

21 juni 2021. En historisk dag! Regeringen har fallit på frågan om marknadshyra. Kampanjen Nej till marknadshyra samlar nu alla sina lokalgrupper till ett nytt stormöte, onsdagen den 23 juni. Låt oss gemensamt analysera läget och diskutera fortsättningen.

Stort tack till det hundratal som deltog utanför riksdagen idag i folkets missnöjes-aktion under misstroendevotum. Den här gången kunde inte media ignorera oss. Hyresgästernas röster måste bli hörda. Vi är väldigt stolta över den rörelse som byggts upp och som skapat det politiska trycket som behövs. Nu har Vänsterpartiet satt ned foten. Stort tack till alla som deltagit under året i alla lokala protester och under tidigare år.

Nu måste vi diskutera hur vi går vidare. En sak är säker. Vi behöver fortsätta bygga rörelsen. Det är vår bästa garant mot svekavtal och kassa kompromisser. Vi vet redan att vi jobbar på en Folkets remiss, vi vet redan att det behövs stora protester i samband med riksdagens öppnande i september. Vi behöver också diskutera hur vi kan ställa om rörelsen om det blir fråga om extraval så att kampen blir en del av valkampanjen. Hoppas vi ses på onsdag.

HUR GÖR JAG FÖR ATT DELTA PÅ MÖTET?

Om du inte har fått en ZOOM-kod per mail så behöver du maila in till nejtillmarknadshyra@gmail.com Skriv vilken stad och stadsdel du bor i, eftersom vi organiserar oss lokalt. Varmt välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s