PM Protesterna backar misstroende

PM: Regeringen har själv försatt sig i en djup förtroendekris genom att trampa på hyresgästernas rättigheter. Kampanjen Nej till marknadshyra stödjer Vänsterpartiets beslut att få till stånd ett misstroendevotum mot regeringen. Oavsett utgången kommer våra protester att fortsätta växa och vi kommer att sätta stopp för marknadshyra tillsammans med alla andra som vill ha en social bostadspolitik. Det blir nu protester från fredag, under helgen och utanför riksdagen på måndag. Se mer uttalande från senaste stormötet, 14 juni, här nedan. #nejtillmarknadshyra#svpol#bopol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s