Blixmanifestationen 16 juni

Efter att Vänsterpartiet hade utlyst att regeringen hade 48 timmar på sig att skrota utredningen om marknadshyror eller starta förhandlingar med Hyresgästföreningen så deltog Kampanjen Nej till Marknadshyra i en hela dagen 16 juni för att lyfta kampen, motståndet och organiseringen av oss hyresgäster. Manifestationen, tillsammans med Vänsterpartiet i Stockholm och Ung Vänster, hade öppen mic, tält, måleri, musik, hela dagen. Det var mycket stark tillströmning till Nej till marknadshyras bord med namnlistor. Många upprörda och många som berättade om sin situation.

foto Natalia Medina
Foto Natalia Medina
Foto Natalia Medina
Foto Arne Johansson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s