En fantastisk demonstration

Den 18 september samlades 1000 personer för att demonstrera, tala, ropa, sjunga, vandra mot marknadshyra, mot hyreschockerna, mot trångboddhet och bostadsbrist – för en social bostadspolitik. Det var ett fantastiskt tryck i tåget. Här syns en liten del av detta, några av de många talarna (vi publicerar talen på hemsidan allt eftersom vi får in talen), artisterna, dansarna, de häftiga plakaten och inte minst den 100 meter långa banderollen.

HÄR är Skiftets FILM från demonstrationen HÄR

En reaktion till “En fantastisk demonstration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s