ANDRA stormötet – full fart framåt.

Den 16 februari träffades vi för att fortsätta bygga kampanjen Nej till marknadshyra. Här kommer en kort summering som snart blir längre. Vi var 120 deltagare denna gång. Åse Richard gav oss en insyn i hur renovräkning redan idag verkställer det som skulle drabba ännu fler om marknadshyra införs. Trångboddhet och bortträgningning. Vi hade dubbelt så många gruppdiskussioner jämfört med första stormötet – vilket visar på en fördjupning. Även att nya orter hade anslutit. Nästa stormöte blir den 18 mars.– Det var ett väldigt bra möte, främst för att kampviljan och insikten av att organisera motstånd är så stort bland mötesdeltagarna. Kampanjen är direkt nödvändig eftersom marknadshyror kommer att innebära en extremt stor osäkerhet för alla som bor i hyresrätt. Vem har råd med hyreshöjningar på upp mot 50 procent? Det handlar om vår rätt till tak över huvudet, säger Sandra Mandell från den samordnande arbetsgruppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s